Bucurestii Vechi si Noi

BUCURESTENI

„LASATI EUROPENII SA VINA LA NOI!”, sa stea la o vorba serioasa si la o „caterinca”, sa afle cate ceva despre orasul in care locuim, sa il inteleaga, sa ii ajute sa redevina „Micul Par(ad)is”!

Cam asta ne doream cand am facut acest blog al bucurestenilor… Ne imaginam ca insingurarea a pus stapanire pe bucuresteni, ca nu mai ies din casa decat ca sa mearga la munca, la piata sau la mall si, doar, putini dintre ei ies la manifestari culturale si participa, in comun, la evenimente. Fireste ca suntem updated cu meciurile de fotbal, cu scandalurile de pe stadioane si sarbatorile campenesti „la un mic si-o bere” ale lui Vanghelie, cu iesirile la iarba verde de 1 Mai si dezastrul ecologic de dupa, cu manifestatiile politice si campaniile electorale care strang bucurestenii in speranta „sacosei”. Stim ca sunt si bucuresteni care merg la teatru, la cinematograf, la concursuri sportive si, totusi, acel „impreuna” ni se parea din ce in ce mai greu de realizat.

Acum, dupa NOAPTEA MUZEELOR, am inteles ca bucurestenii pot fi IMPREUNA cand au o motivatie serioasa, ca sunt frumosi si liberi, plini de entuziasm, si au dorinta de a cunoaste cat mai multe despre lume si viata.

Cultura nu este si nu va fi niciodata in criza. Viata, insasi, este o calatorie prin lume si depinde de noi sa ne facem calatoria cat mai placuta.

BUCURESTENI, ACESTA ESTE BLOGUL VOSTRU! LA LIBER!!! Veniti si spuneti ce va place si nu va place in Bucuresti, criticati si laudati daca este cazul, aratati-ne ce v-ati dori sa se infaptuiasca in orasul in care locuiti, veniti cu idei! Va garantam ca vom fi auziti si luati in seama!

Daca doriti sa ne trimiteti fotografii si melodii, povesti si idei despre si pentru Bucuresti, o puteti face aici pe blog sau pe mail bucuresteni@gmail.com

One response

  1. eu

    septembrie 5, 2013 la 4:31 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s